Fluitend naar hart for her

hart for her heeft van mij een sportliefhebber gemaakt. En dat is een hele prestatie als je weet dat ik als driejarige de peutergym saboteerde en later mijn moeders handtekening vervalste op de absentiebriefjes voor de gymlessen. Jarenlang hoorde ik bij het leger Nederlanders die donateur zijn van een sportschool. Toch knaagde het wel aan me, je kunt er nu eenmaal niet omheen: regelmatig bewegen is goed voor je.

Drie jaar geleden startte ik met sporten bij hart for her en tot mijn eigen verbazing hou ik dat tot op de dag van vandaag nog steeds fluitend vol. Sterker nog, ik ben behoorlijk fanatiek aan het worden. Tot mijn grote vreugde is de drempel van tegenzin die ik na verloop van tijd altijd voelde bij een reguliere sportschool helemaal weggebleven.

Lekker kort, overzichtelijk en intensief. Het geheim van hart for her is het feit dat deze manier van sporten gemakkelijk vol te houden is. Het circuit duurt maximaal een half uur, dat is lekker kort en overzichtelijk. Het sporten is intensief, maar niet te zwaar. Je groeit als het ware met je prestaties mee; in het begin doe je een oefening 30 x binnen de 40 seconden, maar naarmate je meer kracht en conditie opbouwt gaat dat aantal omhoog.

Een ander groot voordeel van deze sportschool vind ik de continue begeleiding van de enthousiaste en deskundige coaches tijdens het sporten. Hier word je niet aan je lot overgelaten, maar je krijgt echte aandacht, iedere keer weer. Je wordt gemonitord, waar nodig gecorrigeerd en aangemoedigd.

Iedere sporter heeft een doel. Niet alleen wilde ik me fitter voelen, maar daarnaast wilde ik graag afvallen. Met sporten alleen redde ik dat niet, daarom ben ik in 2016 gestart met PowerSlim en ondertussen ben ik 20 kilo afgevallen en helemaal superblij met mezelf.

Het afvalprogramma van PowerSlim is, net zoals sporten bij hart for her, gemakkelijk vol te houden. Natuurlijk was er af en toe een dipje, maar gelukkig waren er dan altijd de opbeurende woorden van Margriet of een van de andere coaches, die mij door die moeilijke periodes heen sleepten. En, het kwam altijd weer op zijn pootjes terecht, na die ‘slechte’ week kwam er gewoon weer een goede.

Kop en schouders

Ik heb al best veel diëten gedaan en ik vind PowerSlim er met kop en schouders bovenuit steken. Naast de uitstekende een-op-een begeleiding, is een heel sterk punt van dit dieet het feit dat ik voor het overgrote deel gewoon met mijn gezin mee-eet, dus geen gedoe met shakes, maaltijdrepen of vreemde ingrediënten.

Gezond gezin

Nu ik mijn streefgewicht bereikt heb, blijf ik nog een jaar onder de hoede van Margriet en haar medewerkers. Dat is een heel fijn gevoel. Ik heb heel veel geleerd van PowerSlim. Natuurlijk wist ik mijn valkuilen al, maar nu weet ik nog beter welke voeding goed voor me is en dat op je gewicht letten niet betekent dat je op een houtje hoeft te bijten. Integendeel, ik eet lekkerder en gevarieerder dan ooit dankzij de tips uit het PowerSlim receptenboek. Recepten waar ook de andere gezinsleden van genieten. Eigenlijk kun je stellen dat ook mijn man en kinderen gezonder zijn gaan eten.

 

Anja Kroes, -20 kilo

Overtuigd?

Start nu met een proefpakket van 3 dagen.

Van € 45,00              Voor € 29,95

Meer informatie

Onze voordelen

  • Deskundig advies

  • Lekkere producten

  • Gezond voedingspatroon

  • Makkelijk vol te houden

  • Volwaardige, eiwitrijke voeding

  • Behoud van spiermassa

  • Bevordert de stofwisseling

  • Ontwikkeld door diëtisten

  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Contactgegevens

hart for her Leusden
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

 
Margriet Diepeveen- van Tuil
margriet@hartforher.nl
 
033-4320602
06-41813863
 
Facebook

Pinterest
Instagram

fun, feelgood & friendship