Ons succesplan

Het is niet moeilijk om te beginnen met sporten, maar wel om vol te houden!
 

De theorie is logisch; als je regelmatig sport en je voeding aanpast zul je resultaten behalen. Als je resultaten behaalt is er ook (bijna) geen goede reden om te stoppen met sporten. Om jou gemotiveerd te houden en jouw resultaten te laten behalen hebben we een succesplan opgesteld. Dit succesplan is er voor iedereen.

Of je nu Slank & Fit wilt worden of Fit & Vitaal, er is altijd een passend succesplan. Onze sportcoaches zijn er om jou te helpen om jouw doelstelling te bepalen. Wij zijn er voor jou! Wij helpen je doelbewust en gemotiveerd te blijven.

Je kunt alleen voor het succesplan kiezen in combinatie met een jaar abonnement en dan verwachten we dat je wekelijks komt sporten. Wij verwachten echt wat van je. Weet je het dus wel zeker? Gedurende 12 maanden heb je elke maand een afspraak met jouw sportcoach om je voortgang te bespreken. Zit het even tegen? Onze sportcoaches staan erom bekend onze leden toch weer gemotiveerd te krijgen en aan het einde van het jaar toch de afgesproken doelstelling te behalen.
 

Heb jij ook interesse om te sporten in combinatie met ons succesplan?

Ik wil me graag aanmelden voor

Contactgegevens

hart for her Leusden
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

 
Margriet Diepeveen- van Tuil
margriet@hartforher.nl
 
033-4320602
06-41813863
 
Facebook

Instagram

fun, feelgood & friendship