Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Over de coaches van hart for her

Over de coaches van hart for her

Margriet Diepeveen- van Tuil

Margriet Diepeveen- van Tuil

Eigenaresse

Ik ben 48 jaar, getrouwd met Evert Diepeveen en moeder van 3 kinderen van 29, 17 en 16 jaar. Samen met mijn man dansen wij Ballroom wedstrijden, waar wij de nodige uren aan besteden.

In 2014 ben ik begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met PowerSlim, wat een fantastische aanvulling is. PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Werken bij hart for her Leusden, met PowerSlim en ondertussen ook met BenFit en ZinZino is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Ik heb geen sportieve achtergrond, waardoor ik mijn leven lang een jojo ben geweest, maar sinds ik eigenaresse ben van hart for her Leusden en werk met PowerSlim ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met PowerSlim weer in balans krijg.

Desiree de Jonge-Vroom

Desiree de Jonge-Vroom

Bedrijfsleidster

Ik ben 35 jaar oud, gelukkig getrouwd met mijn man Joram en samen hebben we een heel modern samengesteld gezin met 4 kinderen.

Sinds december 2014 werk ik bij hart for her Leusden. Wat eerst begon met 1 ochtend in de week werken, werden al snel meer ochtenden en nu werk ik met heel veel plezier full-time bij hart for her Leusden. De sfeer die er hangt is relaxed en gezellig. Iedereen kan zichzelf zijn.

Begeleiding geven in het circuit vind ik enorm leuk om te doen. Het is mijn uitdaging iedere sporter zijn doel te laten behalen en met een tevreden lach weer naar huis te zien gaan. Daarnaast ben ik ook BenFit en PowerSlim voedingscoach. Ik begrijp de valkuilen, moeilijke momenten en alle excuses die we hebben waarom afvallen niet lukt. Toch ben ik jouw stok achter de deur om samen met jou alle obstakels te overwinnen en je streefgewicht te behalen.

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033 - 432 0602
Telefoon mobiel: 06 - 39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

NieuwsbriefHart for Her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!