Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Over de coaches van hart for her Leusden

De coaches van hart for her

Margriet Diepeveen- van Tuil

Margriet Diepeveen- van Tuil

Eigenaresse

Ik ben 49 jaar, getrouwd met Evert Diepeveen en moeder van 3 kinderen van 30, 18 en 17 jaar. Samen met mijn man dansen wij Ballroom wedstrijden, waar wij de nodige uren aan besteden.

In 2014 ben ik begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met PowerSlim, wat een fantastische aanvulling is. PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Werken bij hart for her Leusden, met PowerSlim en ondertussen ook ZinZino is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Ik heb geen sportieve achtergrond, waardoor ik mijn leven lang een jojo ben geweest, maar sinds ik eigenaresse ben van hart for her Leusden en werk met PowerSlim ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met PowerSlim weer in balans krijg.

Desiree de Jonge-Vroom

Desiree de Jonge-Vroom

Bedrijfsleidster

Ik ben 36 jaar oud, gelukkig getrouwd met mijn man Joram en samen hebben we een heel modern samengesteld gezin met 4 kinderen.

Sinds december 2014 werk ik bij hart for her Leusden. Wat eerst begon met 1 ochtend in de week werken, werden al snel meer ochtenden en nu werk ik met heel veel plezier full-time bij hart for her Leusden. De sfeer die er hangt is relaxed en gezellig. Iedereen kan zichzelf zijn.

Begeleiding geven in het circuit vind ik enorm leuk om te doen. Het is mijn uitdaging iedere sporter zijn doel te laten behalen en met een tevreden lach weer naar huis te zien gaan. Daarnaast ben ik ook PowerSlim voedingscoach. Ik begrijp de valkuilen, moeilijke momenten en alle excuses die we hebben waarom afvallen niet lukt. Toch ben ik jouw stok achter de deur om samen met jou alle obstakels te overwinnen en je streefgewicht te behalen.

Jeanet Hardeman

Jeanet Hardeman

Mijn naam is Jeanet Hardeman, 46 jaar en gelukkig getrouwd met Jacco waarmee ik ook ons loodgietersbedrijf run. We hebben samen een zoon van 20 en en dochter van 18 jaar oud waar we super trots op zijn. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en hardlopen.

Per 1 september 2020 ben ik bij hart for her komen werken en dit voelde gelijk als een warme deken.

De begeleiding geven in het circuit is heel leuk om te doen, goed lettend op je houding en jou alles uit jezelf te laten halen is hierbij mijn doel. Zodat jij de deur uitloopt met een voldaan gevoel. Dit alles natuurlijk met een grote dosis onderlinge gezelligheid! Sinds kort mag ik mezelf ook PowerSlim voedingscoach noemen. Graag wil ik samen met jou de uitdaging aangaan, je motiveren en begeleiden naar een nieuwe gezonde levensstijl. Op naar een nieuwe versie van jezelf!

Tamara Uzen-van Huigenbosch

Tamara Uzen-van Huigenbosch

Ik ben Tamara Uzun-van Huigenbosch 41 jaar, getrouwd en 3 kinderen 2 dochters van 11 en 13 jaar en een zoontje van 8 jaar. Een gezellig huis vol. We wonen ook in Leusden, in de wijk Tabaksteeg.

Na jaren werkzaam te zijn als kapster, werk ik ook nog freelance met een fotografe als styliste. Tevens heb ik ook een eigen onderneming, een webshop in heerlijke interieurgeuren, bezig bijtje dus!!

Fijn om jullie te begeleiden bij hart for her het is een hele gezellige en laagdrempelige sportschool. Tijdens mijn begeleiding in het circuit vind ik het een uitdaging om ervoor te zorgen dat je net dat beetje meer van jezelf geeft. Je te motiveren en je te choachen zodat je structureel naar de sportschool gaat en ook de voordelen merkt van het sporten.

 

Denise Ordelman

Denise Ordelman

Ik ben Denise. Ik werk nu 3 jaar voor hart for her. Begonnen in Leusden. Nu werk ik sinds de opening van Lunteren vast in Lunteren. Ik werk de avonden en de zaterdag ochtend. Ik vind het werk zelf leuk om te doen. Vind het leuk dat ik mensen kan motiveren en kan helpen met het sporten.

Zelf doe ik een opleiding met haar en make-up in Arnhem. Dat is dus totaal iets anders, maar ik vind het super om te doen. De opleiding doe ik gewoon 5 dagen in de week, en dat is de reden dat ik eigenlijk altijd in de avonden werk.

Zelf woon ik nog thuis bij mijn ouders, samen met mijn broer. Ik heb ook nog 2 stiefbroers en een halfbroer.
Ik kom uit Veenendaal en kom lekker op mijn scooter naar Lunteren.

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033 - 432 0602
Telefoon mobiel: 06 - 39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

NieuwsbriefHart for Her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!