Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Over de coaches van hart for her Leusden

De coaches van hart for her

Margriet Diepeveen- van Tuil

Margriet Diepeveen- van Tuil

Eigenaresse

Ik ben 50 jaar, getrouwd met Evert Diepeveen en moeder van 3 kinderen van 31, 19 en 18 jaar. Samen met mijn man dansen wij Ballroom wedstrijden, waar wij de nodige uren aan besteden.

In 2014 ben ik begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met het PS. food & lifestyle programma, wat een fantastische aanvulling is. PS. food & lifestyle staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Werken bij hart for her Leusden, met het PS. food & lifestyle programma en ondertussen ook ZinZino is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Ik heb geen sportieve achtergrond, waardoor ik mijn leven lang een jojo ben geweest, maar sinds ik eigenaresse ben van hart for her Leusden en werk met het PS. food & lifestyle programma ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met de PS. food & lifestyle producten weer in balans krijg.

Denise Ordelman

Denise Ordelman

Eigenaresse

Ik ben Denise Ordelman.
Al sinds ik een meisje van 10 jaar was ben ik opgegroeid met hart for her. Mij moeder opende toen haar eerste vestiging in Leusden. Vanaf mijn 14e ben ik gaan werken bij hart for her Leusden als vakantiemedewerker.

Toen mijn moeder haar 2e vestiging opende in Lunteren ben ik in vaste dienst gekomen. Ik werkte toen, naast mijn school, op de avonden en de zaterdag ochtend. Al snel bleek dat ik het motiveren van onze leden erg leuk vind.

Na het behalen van mijn PS. food & lifestyle opleiding ben ik ook mensen gaan begeleiden om gewicht te verliezen. Deze combinatie van het begeleiden met sporten en het coachen met het PS. food & lifestyle programma heeft gemaakt dat ik zo enthousiast ben dat ik hier mijn toekomst in zie.

Zodoende ben ik gestopt met mijn studie en ligt mijn focus nu volledig op hart for her.

Inmiddels ben ik mede-eigenaresse van hart for her Leusden & Lunteren en zie ik de toekomst vol enthousiasme tegemoet.

Ik ben jong en ambitieus en ik vind het super leuk om dit avontuur samen mijn moeder aan te gaan. Mijn plannen zijn om naast de huidige vestigingen succesvol te houden, in de toekomst ook uit te gaan breiden naar nog meer vestigingen.

Wanneer zie ik jou in een van onze geweldige circuits?

Desiree de Jonge-Vroom

Desiree de Jonge-Vroom

Bedrijfsleidster

Ik ben 37 jaar oud, gelukkig getrouwd met mijn man Joram en samen hebben we een heel modern samengesteld gezin met 4 kinderen.

Sinds december 2014 werk ik bij hart for her Leusden. Wat eerst begon met 1 ochtend in de week werken, werden al snel meer ochtenden en nu werk ik met heel veel plezier full-time bij hart for her Leusden. De sfeer die er hangt is relaxed en gezellig. Iedereen kan zichzelf zijn.

Begeleiding geven in het circuit vind ik enorm leuk om te doen. Het is mijn uitdaging iedere sporter zijn doel te laten behalen en met een tevreden lach weer naar huis te zien gaan. Daarnaast ben ik ook PS. food & lifestyle coach. Ik begrijp de valkuilen, moeilijke momenten en alle excuses die we hebben waarom afvallen niet lukt. Toch ben ik jouw stok achter de deur om samen met jou alle obstakels te overwinnen en je streefgewicht te behalen.

Jeanet Hardeman

Jeanet Hardeman

Mijn naam is Jeanet Hardeman, 48 jaar en gelukkig getrouwd met Jacco waarmee ik ook ons loodgietersbedrijf run. We hebben samen een zoon van 22 en en dochter van 20 jaar oud waar we super trots op zijn. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en hardlopen.

Per 1 september 2020 ben ik bij hart for her komen werken en dit voelde gelijk als een warme deken.

De begeleiding geven in het circuit is heel leuk om te doen, goed lettend op je houding en jou alles uit jezelf te laten halen is hierbij mijn doel. Zodat jij de deur uitloopt met een voldaan gevoel. Dit alles natuurlijk met een grote dosis onderlinge gezelligheid! Sinds kort mag ik mezelf ook PS. food & lifestyle coach noemen. Graag wil ik samen met jou de uitdaging aangaan, je motiveren en begeleiden naar een nieuwe gezonde levensstijl. Op naar een nieuwe versie van jezelf!

Tamara Uzen-van Huigenbosch

Tamara Uzen-van Huigenbosch

Ik ben Tamara Uzun-van Huigenbosch 42 jaar, getrouwd en 3 kinderen 2 dochters van 12 en 14 jaar en een zoontje van 9 jaar. Een gezellig huis vol. We wonen ook in Leusden, in de wijk Tabaksteeg.

Na jaren werkzaam te zijn als kapster, werk ik ook nog freelance met een fotografe als styliste. Tevens heb ik ook een eigen onderneming, een webshop in heerlijke interieurgeuren, bezig bijtje dus!!

Fijn om jullie te begeleiden bij hart for her het is een hele gezellige en laagdrempelige sportschool. Tijdens mijn begeleiding in het circuit vind ik het een uitdaging om ervoor te zorgen dat je net dat beetje meer van jezelf geeft. Je te motiveren en je te coachen zodat je structureel naar de sportschool gaat en ook de voordelen merkt van het sporten.

 

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033-432 0602
Telefoon mobiel: 06-39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!