SlankEnFit

‘Slank & Fit in 6 weken’ 

Sinds enkele maanden hebben wij de ‘Slank & Fit in 6 weken’ bij hart for her Leusden. Het is een succesvol programma voor mensen die willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In 6 weken tijd ervaren de deelnemers hoe ze fitter en slanker kunnen worden en ontdekken een gezonde manier van afvallen.

 

Maak werk van goede voornemens

Veel mensen willen gezonder worden om zich fitter te voelen en beter in hun vel te zitten. Daarnaast is een vooruitgang in conditie en kracht ook een doelstelling. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom is hart for her Leusden gestart met een uitgebalanceerd traject voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.

 

Samen sta je sterk

Wat ‘Slank & Fit in 6 weken’ van hart for her Leusden anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak. Deelnemers krijgen begeleiding van deskundige coaches. Iedereen krijgt een persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema. Ook is onze circuittraining makkelijk te volgen op elk niveau en het voedingsschema bevat kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. Door het gebruik van talloze variaties en ‘n app krijg je ook nog inzicht in voeding.

Margriet Diepeveen-van Tuil: ‘We dagen iedereen uit om zich aan te melden. Het is laagdrempelig, omdat het voor iedereen haalbaar is. Kom alleen of kom samen met je zus, vriendin, moeder, dochter etc. Realiseer nu een blijvende leefstijlverandering’.

Is dit iets voor jou? Doe mee!

Meld je direct aan!

Persoonlijke gegevens

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Je gegevens worden enkel gebruikt voor onze administratie.

Contactgegevens

hart for her Leusden
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

 
Margriet Diepeveen- van Tuil
margriet@hartforher.nl
 
033-4320602
06-41813863
 
Facebook

Instagram

fun, feelgood & friendship