Margriet Diepeveen- van Tuil
Eigenaresse

Ik ben 47 jaar, getrouwd met Evert Diepeveen en moeder van 3 kinderen van 29, 16 en 15 jaar. Samen met mijn man dansen wij Ballroom wedstrijden, waar wij de nodige uren aan besteden.

In 2014 ben ik begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met PowerSlim, wat een fantastische aanvulling is. PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Werken bij hart for her Leusden, met PowerSlim en ondertussen ook met BenFit en ZinZino is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Ik heb geen sportieve achtergrond, waardoor ik mijn leven lang een jojo ben geweest, maar sinds ik eigenaresse ben van hart for her Leusden en werk met PowerSlim ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met PowerSlim weer in balans krijg.

Desiree

Desiree de Jonge-Vroom

Ik ben 35 jaar oud, gelukkig getrouwd mijn man Joram en samen hebben we een heel modern samengesteld gezin met 4 kinderen.

Sinds december 2014 werk ik bij hart for her Leusden. Wat eerst begon met 1 ochtend in de week werken, werden al snel meer ochtenden en nu werk ik met heel veel plezier bijna full-time bij hart for her Leusden. De sfeer die er hangt is relaxed en gezellig. Iedereen kan zichzelf zijn.

Begeleiding geven in het circuit vind ik enorm leuk om te doen. Het is mijn uitdaging iedere sporter zijn doel te laten behalen en met een tevreden lach weer naar huis te zien gaan. Daarnaast ben ik ook  BenFit en PowerSlim voedingscoach. Ik begrijp de valkuilen, moeilijke momenten en alle excuses die we hebben waarom afvallen niet lukt. Toch ben ik jouw stok achter de deur om samen met jou alle obstakels te overwinnen en je streefgewicht te behalen.

Sandra

Sandra Heemskerk

Ik ben Sandra Heemskerk naast mijn werk bij hart for her Leusden ben ik moeder van 3 kinderen. Ik ben sportief aangelegd en vind een gezonde levenstijl erg belangrijk. Ik werk bij hart for her Leusden, omdat ik het fijn vind om mensen te helpen te motiveren en ze sportief te zien groeien!

Dagmar

Dagmar Buijs-Bunnik

Ik ben Dagmar, een sportieve vrouw van 45 jaar. Ik ben de moeder van 3 kinderen. Mila van bijna 18, Jorri van 14 en Julian van 9 jaar. Ik ben getrouwd met Frans en woon bijna 8 jaar in Leusden-zuid. Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort. Ik hou van hardlopen, wandelen met onze lieve hond Dias, lekker eten, wijntjes drinken met vriendinnen, af en toe een festival in de zomer én van mooie reizen maken. De sportieve begeleiding van onze leden bij hart for her, alsmede de sociale aspecten, vormen een mooie aanvulling.

Debbie

Debbie Everink

Inmiddels ben ik, Debbie, al anderhalf jaar met veel plezier werkzaam bij hart for her Leusden. Voornamelijk door de altijd fijne en gezellige sfeer die we met zijn alle creëren tijdens het circuit. Sinds ik afgestudeerd ben aan de ALO, opleiding tot bewegingsonderwijzer, ben ik altijd op verschillende fronten in de sport werkzaam geweest. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel met sporten en trainen bezig, en dat enthousiasme probeer ik op iedereen over te brengen.

Jouw coach in Leusden

Je staat er niet alleen voor

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject. Deze coaches staan in Leusden voor je klaar.

fun, feelgood & friendship