Sporten bij hart for her Leusden

Onze website gaat voornamelijk over onze vestiging in Leusden. hart for her is een landelijke organisatie met meerdere locaties door heel Nederland heen. Voor een andere locatie kun je naar de algemene website van hart for her gaan.

Ik krijg je fit in 30 minuten!

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

Bij hart for her zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten ! 

Wat je beweegreden ook is, samen werken we eraan

Op deze website lees je alles over de unieke formule van hart for her: Fun, Friendship en Feelgood. Zo krijg je een aardige indruk hoe het er bij ons aan toe gaat. Maar als je precies wilt weten wat hart for her voor jou kan doen en hoe het voelt, kom dan gewoon een keertje kijken. Bel je voor een afspraak ? Of loop je gewoon een keertje binnen? Je bent van harte welkom!

Voordelen hart for her

hart for her is een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. 

Je doet de oefeningen in klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding.
De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten. Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij ons trainen topsporters, andere gezellige sporters, hardlopers, oma's, tieners, vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren. 

Je hoeft de apparaten niet in te stellen in hoogte of met gewichten, zodat je meteen kunt starten.

hart for her is leuk, het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, omdat je het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. Je hoeft nooit te wachten. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. 

Waarom voelt het zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven. 

hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Dit is te vergelijken met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Je hoeft geen gewichten in te stellen; de toestellen zijn klaar voor gebruik.De hydraulische apparatuur zorgt voor een veilig aangepaste weerstand. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. De trainsters helpen je ook met het vinden van jouw juiste tempo. Je duwt en trekt in tegenstelling tot het tillen en neerzetten van gewichten. Dit vermindert de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen helpt de botstructuur te verbeteren en bevordert de stabiliteit van de gewrichten. Heel anders dan je gewend bent in gewone sport of fitness clubs. 
 

hart for her ideaal voor jou

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Jong, oud, dik of dun, met make-up of zonder. Iedereen is welkom. Onze deur staat voor je open. Wat je beweegreden ook is, we werken er samen aan. Wil je afvallen, fitter worden, werken aan je figuur, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Dan is hart for her jouw ideale fitness formule. Steeds meer vrouwen ontdekken onze formule: Friendship, Feelgood en Fun. En er komen ook steeds meer vestigingen bij. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven.

Onze voordelen

  • Altijd persoonlijke begeleiding van een goede, ervaren coach
  • Laagdrempelig, gewoon binnenkomen zoals je bent!
  • 30 minuten workout
  • Alleen vrouwen
  • Binnen lopen wanneer het jou uitkomt
  • fun, feelgood & friendship

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00 uur &
17:00 - 20:00 uur

Dinsdag
08:00 - 12:00 uur &
17:00 - 20:00 uur

Woensdag
08:00 - 12:00 uur &
16:00 - 18:00 uur

Donderdag
08:00 - 12:00 uur &
17:00 - 20:00 uur

Vrijdag
08:00 - 12:00 uur &
16:00 - 18:00 uur

Zaterdag
08:00 - 12:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

Jouw coach in Leusden

Je staat er niet alleen voor

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject. Deze coaches staan in Leusden voor je klaar.

Ik wil me graag aanmelden voor

Contactgegevens

hart for her Leusden
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

 
Margriet Diepeveen- van Tuil
margriet@hartforher.nl
 
033-4320602
06-41813863
 
Facebook

Instagram

fun, feelgood & friendship