Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Sporten bij hart for her in Leusden

Sporten bij hart for her leusden

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Ideaal toch?

Ik krijg je fit in 30 minuten!

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

Bij hart for her zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten !

 

Wat je beweegreden ook is, samen werken we eraan

Op deze website lees je alles over de unieke formule van hart for her: Fun, Friendship en Feelgood. Zo krijg je een aardige indruk hoe het er bij ons aan toe gaat. Maar als je precies wilt weten wat hart for her voor jou kan doen en hoe het voelt, kom dan gewoon een keertje kijken. Bel je voor een afspraak ? Of loop je gewoon een keertje binnen? Je bent van harte welkom!

 

Voordelen hart for her

hart for her is een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen.

Je doet de oefeningen in klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding.
De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten. Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij ons trainen topsporters, andere gezellige sporters, hardlopers, oma’s, tieners, vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren.

Je hoeft de apparaten niet in te stellen in hoogte of met gewichten, zodat je meteen kunt starten.

hart for her is leuk, het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, omdat je het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. Je hoeft nooit te wachten. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift.

Waarom voelt het zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven. 

hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Dit is te vergelijken met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Je hoeft geen gewichten in te stellen; de toestellen zijn klaar voor gebruik.De hydraulische apparatuur zorgt voor een veilig aangepaste weerstand. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. De trainsters helpen je ook met het vinden van jouw juiste tempo. Je duwt en trekt in tegenstelling tot het tillen en neerzetten van gewichten. Dit vermindert de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen helpt de botstructuur te verbeteren en bevordert de stabiliteit van de gewrichten. Heel anders dan je gewend bent in gewone sport of fitness clubs.

 

hart for her ideaal voor jou

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Jong, oud, dik of dun, met make-up of zonder. Iedereen is welkom. Onze deur staat voor je open. Wat je beweegreden ook is, we werken er samen aan. Wil je afvallen, fitter worden, werken aan je figuur, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Dan is hart for her jouw ideale fitness formule. Steeds meer vrouwen ontdekken onze formule: Friendship, Feelgood en Fun. En er komen ook steeds meer vestigingen bij. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven.

De prijzen

 

Maandabonnement 1x per week:
€ 49,50 per maand

Maandabonnement onbeperkt sporten: 
€ 59,50 per maand

Jaarabonnement 1x per week sporten 
€ 39,50 per maand

Jaarabonnement onbeperkt sporten
€ 49,50 per maand

Inschrijfgeld 
€ 30,00 eenmalig

Ik sport bij hart for her Leusden omdat ik me er lekker bij voel.
– Anneke van der Eems

Anneliese

Ik sport bij hart for her Leusden om fitter te worden en te blijven met de juiste begeleiding. Het is ook onwijs gezellig met elkaar. Je voelt je welkom.

Minet

Ik merk dat deze manier van sporten goed voor mij is. Dit kan ik goed volhouden!

Marga

Bij hart for her Leusden wordt ik fijn aangemoedigd door het team. De afwisseling in het circuit is fijn en maakt dat ik blijf gaan.

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033-432 0602
Telefoon mobiel: 06-39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 

hart for her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!