Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Ideaal toch?

Ik krijg je fit in

30 minuten!

Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

Bij hart for her zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten !

 

hart for her ideaal voor jou

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Jong, oud, dik of dun, met make-up of zonder. Iedereen is welkom. Onze deur staat voor je open. Wat je beweegreden ook is, we werken er samen aan. Wil je afvallen, fitter worden, werken aan je figuur, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Dan is hart for her jouw ideale fitness formule. Steeds meer vrouwen ontdekken onze formule: Friendship, Feelgood en Fun. En er komen ook steeds meer vestigingen bij. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven.

Ik sport bij hart for her Leusden omdat ik me er lekker bij voel.
– Anneke van der Eems

Anneliese

Ik sport bij hart for her Leusden om fitter te worden en te blijven met de juiste begeleiding. Het is ook onwijs gezellig met elkaar. Je voelt je welkom.

Minet

Ik merk dat deze manier van sporten goed voor mij is. Dit kan ik goed volhouden!

Marga

Bij hart for her Leusden wordt ik fijn aangemoedigd door het team. De afwisseling in het circuit is fijn en maakt dat ik blijf gaan.

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033-432 0602
Telefoon mobiel: 06-39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 

hart for her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!