Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

De ervaring van Marga

De ervaring van Marga

 

Na een heerlijke vakantie in Wenen, merkte ik dat al mijn kleding wat strakker ging zitten. Echt dik was ik niet, maar na een weegmoment bij hart for her Leusden gaf de weegschaal 69,5 kilo aan bij een lengte van 1.63 m. Dit was voor mij het punt om iets te doen aan mijn gewicht.

Na overleg met mijn voedingscoach Margriet besloot ik met het PS. food & lifestyle programma te beginnen. 

De eerste week was wel wennen met de regelmatige eetmomenten, maar het resultaat mocht er zijn. Het drinken van water is niet mijn sterkste kant, maar PS. food & lifestyle heeft hier gelukkig een hulpmiddel voor en zo kon ik heerlijk water drinken met een cranberry smaak.

Een goede keukenprinses ben ik ook niet, maar het kookboek heeft hele makkelijke recepten die ook nog lekker zijn. Het is goed vol te houden met de vele variatie aan producten. In het boek staan voorbeeldweekmenu’s wat het afslanken een stuk makkelijker maakt. 

Voordat ik aan het PS. food & lifestyle programma begon at ik regelmatig kant en klare maaltijden. Nu eet ik lekker gezond en regelmatig, 

Door de begeleiding die ik krijg van Margriet en haar collega’s is het me gelukt om een goed resultaat te behalen. Je kunt met elke vraag bij ze terecht tijdens het traject, waardoor je er niet alleen voorstaat.

Ik ben enorm blij met het resultaat (-8,5 kilo!!!) wat ik heb behaald met PS. food & lifestyle en ik ga dan ook vol vertrouwen de stabiliteitsfase in. PS. food & lifestyle heeft mij enorm geholpen en ik hoop met mijn foto’s mensen te kunnen inspireren om ook hun doel te gaan behalen met behulp van een goede coach. 

Marga Evers (35 jaar)

 

Wil jij ook vooruitgang boeken zoals Marga?

Direct aanmelden

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033-432 0602
Telefoon mobiel: 06-39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 

hart for her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!