Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Nu blijf ik op gewicht
(Monique, 52 jr uit Leusden)

Nu blijf ik op gewicht (Monique, 52)

Vanaf een jaar of 20 schommel ik in gewicht. Geleidelijk aan werd ik zwaarder. Ik kan me niet goed herinneren of ik een slecht eetpatroon had. Maar wat ik me wel herinner is dat ik er vooral mentaal veel last van had. 

Ik voelde mij altijd te dik. Wanneer ik nu foto’s uit die tijd terug zie vraag ik me echt af wat mij bezielde…. Ik was prachtig maar vond dat zelf niet en voelde me ongelukkig in mijn lijf.

Het jojo-en is toen begonnen. Noem het en ik heb het geprobeerd.
Weight Watchers, het 1000 Punten dieet, Cambridge, het Brooddieet, het ziekenhuisdieet, het dieet van de Hartstichting, een mineralendieet, maaltijdboxen met pakjes en zakjes waarmee ik 500 calorieën per dag at. En je raadt het al; het werkte niet.

Na mijn 50ste verjaardag was ik zo klaar met alle diëten dat ik de weegschaal resoluut de deur uit deed.

In februari 2019 ben ik begonnen met sporten bij hart for her in Leusden. Een sportschool voor vrouwen, gerund door vrouwen met vrouwen in alle leeftijden, soorten en maten.

Ik voelde me snel op mijn gemak en het sporten vond ik gelijk erg leuk. Drie keer per week sporten is goed te doen en langzaam aan werd ik een beetje fitter.

Maar mede door de overgang waren er de laatste twee jaar weer 10 kilo’s in gewicht bijgekomen en nadat ik mezelf terugzag op een vakantiefoto in badpak ging resoluut de knop om!

Margriet heeft me alles over het PS. food & lifestyle programma verteld en ik ben gestart op 22 juni 2019.

Het PS. starterspakket in de eerste week was afwisselend en het was leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik hield een lijstje bij wat ik lekker vond of superlekker maar ook wat ik echt niet meer wilde eten 😊Gewicht verliezen en centimeters verliezen was mijn doel en ik was vastberaden mijn doel van 25 kilo te behalen. Het afvallen ging bij mij niet snel. Af en toe zakte de moed mij in de schoenen, maar een peptalk van Margriet of Desiree gaf weer moed om door te gaan.

De maaltijden uit het receptenboek gaven inspiratie en ook de rest van het gezin steunden mij in mijn proces door gezond mee te eten. (en wanneer ze iets ongezonds aten deden ze dat buiten de deur). In maart kocht ik voor het eerst een broek maat 42 (ik had 48-50!) en gaf de weegschaal -22kg aan. Ik werd regelmatig aangesproken door medesporters van hart for her die mij complimentjes gaven en zagen hoe mijn lijf veranderde.

 

Ik zie er fit uit maar belangrijker is, ik voel me ook fitter dan ooit!
Ik ben Margriet en Desiree ontzettend dankbaar voor hun begeleiding in mijn proces.
Hun motiverende woorden waren heel belangrijk, vooral op moeilijke momenten.

En nu….. we zitten midden in het ‘Corona-tijdperk’. De afgelopen weken heb ik thuisgewerkt, achter een PC in plaats van de hele dag fysiek bezig met een groep van 30 kleuters in de groep. hart for her is gesloten. En toch is het gelukt om mijn nieuwe patroon vast te houden. En dat kost af en toe best moeite en zelfdiscipline hoor. Maar ik wil het en ik kan het, want ik wil nooit meer terug naar dat veel te zware lijf.

Drie keer per week heb ik de onlinelessen van Margriet en Desiree via de Facebookvideo gedaan. Op het laatst kende ik alle grapjes uit mijn hoofd, haha. Maar het hielp wel om regelmaat te houden en een beetje soepel te blijven. En regelmatig een flinke wandeling.

Coronakilo’s? Helaas ontkom ik er toch niet helemaal aan. Vorige week voor de allereerste keer weer bij Desiree op de weegschaal.  Jammer genoeg toch 2 kilo zwaarder. Deze week dus weer aan de slag en weer extra PS. food & lifestyle producten gebruikt in plaats van gewone producten. Helemaal niet erg, want ik voel me goed in mijn lijf. En het gevecht met de kilo’s….die win ik!

Monique van Daal-Rijn

Is het voor jou ook tijd voor verandering?

Direct aanmelden

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033-432 0602
Telefoon mobiel: 06-39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 

hart for her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!