Vragen? 06 - 39182448 leusden@hartforher.nl

Ik herken mezelf weer
(Marian, 46 jr uit Leusden)

Ik herken mezelf weer! (Marjan, 46)

Hoewel ik nooit echt aanleg had om veel aan te komen waren er de laatste jaren toch aardig wat kilo’s bijgekomen. Behalve tijdens mijn 3 zwangerschappen had ik nog nooit zoveel gewogen als nu.

Mede doordat ik een tijd in de ziektewet had gezeten was ik zwaarder dan me lief was. Ik herkende mezelf niet meer terug op foto’s.

Ik sportte al bij hart for her Leusden en zo had ik al eens wat gesprekken met Margriet over voeding gehad, maar ondanks dat ik zelf ooit een opleiding voor gewichtsconsulente heb gevolgd kwam ik de afgevallen kilo’s toch steeds weer aan.

Na een tijd besloot ik om een afspraak voor het PS. food & lifestyle programma te maken. Ik wist natuurlijk dat hier best wat kosten aan verbonden waren, dus voordat ik hier aan begon heb ik echt wel een tijd nagedacht.

Als je aan het PS. food & lifestyle programma begint moet je er ook echt voor gaan, anders is het echt jammer.

Ik begon met het starterspakket om zoveel mogelijk PS. food & lifestyle producten te leren kennen en het ‘ systeem’ een beetje door te krijgen. Hierna ging ik verder met het gebruik van de PS. food & lifestyle producten als ontbijt en tussendoortjes. Een enkele keer gebruikte ik producten voor lunch en diner. Doordat ik al 28 jaar geen vlees meer eet, moest ik best creatief zijn.

Voor mijn gevoel was ik de eerste 2 weken de hele dag met eten bezig; wat mag/ eet ik vandaag. Achteraf merk ik dat het ook functioneel is geweest. Ik heb me verdiept in anders en gezonder eten en daar heb ik nu nog profijt van.

De eerste weken vlogen de kilo’s er niet af zoals gemiddeld wordt aangegeven, maar Margriet gaf aan dat het gewoon erg per persoon verschilt. Dat klopte, want nadat mijn lichaam gewend raakte aan de regelmaat in voeding kwam ook mijn spijsvertering weer op gang. Vanaf dat moment viel ik 1 tot 1,5 kg per week af.

Hoewel ik in het begin veel met eten bezig was, vond ik het niet heel moeilijk om vol te houden. Zelfs aan 10 weken geen alcohol wende ik en dat had ik me eerder niet voor kunnen stellen 

Het lastigst vond ik de feestjes en etentjes met anderen. Juist om uit te leggen dat 1 ‘misstap’ me uit de ketose-fase haalde, is niet voor iedereen heel logisch uiteraard. Dus nam ik mijn eigen eten mee naar een verjaardag en de paasbrunch. Niet ideaal maar de gedachte dat deze fase maar tijdelijk was maakte het een stuk makkelijker.

Na 9 weken begon ik aan fase 2 waar je weer koolhydraten gaat toevoegen en na 3 maanden zat ik op mijn streefgewicht van –13 kg. Ook na het toevoegen van koolhydraten bleef ik nog wat afvallen en inmiddels is mijn gewicht 2 maanden stabiel op –17 kg.

Wat voel ik me hier goed bij!

Nu is het de kunst om dit vast te houden. Op dit moment gebruik ik alleen nog af en toe een tussendoortje van PS. food & lifestyle, maar ook dit wil ik uiteindelijk afbouwen. Ik merk dat ik een hoop geleerd heb op het gebied van voeding en er nieuwe goede gewoontes ingesleten zijn. Gelukkig heb ik nog iedere 3-4 weken een afspraak bij Margriet ter ondersteuning, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

Is het voor jou ook tijd voor verandering?

Direct aanmelden

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust! Neem contact op

Weet je het nog niet zeker, of heb je nog een vraag? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op

Adres
Hamersveldseweg 58a
3833 GS Leusden

Telefoon vestiging: 033-432 0602
Telefoon mobiel: 06-39182448
E-mail: leusden@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 

hart for her Leusden 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!